Blog

+

Přečtěte si jako první, co je nového

Chci odebírat nové články a novinky

Kyvadla se nemusí používat pouze k věštění a předpovědím. Je to opravdu víceúčelová pomůcka. Chcete vědět, k čemu všemu se dá kyvadlo použít ?

Kámen, který vybereme ještě před narozením dítěte, často odráží vnitřní povahu a potenciál dítěte. Pokud jako zvláštní dárek pořídíte dítěti měsíční kámen, tak ten pak vyjadřuje jeho osonost ve vztahu k vnejšímu světu.

Zloba, zášť, pomsta a odpuštění. Málokdo si uvědomuje, že když se na někoho několik let zlobíme, nebo jsme naštvaní, plánujeme pomstu, užírá nám to spoustu energie. Tím, že stále myslíme na to jak nám někdy někdo ublížil, čímž nechci žádnou situaci zlehčovat, vysíláme spoustu energie tam kam nechceme. A protože vysíláme negativní energii, tak se...

Doma uklízíte pravidelně. Vymetáte prach, pavučiny, umýváte špínu, luxujete, vytíráte, umýváte použité nádobí, perete špinavé prádlo. Uklízíte si i v hlavě ? Nebo se stále dokola přehrabujete ve špinavém prádle a opatrujete zaprášené pavučiny několik let ne-li desetiletí ? Když se doma něco rozbije, dáte to opravit, pořídíte nové nebo si to necháte...

Sebeláska je důležitá k posunu v našem životě. Jsou lidé, kteří namítnou - ale to je sobectví. A já říkám - není. Mít rád sebe není sobecké. Sobecké je nemít se rád(a), nenávidět se, litovat se, nadávat si.

Každý kámen vyzařuje určitou energii. Některý uklidňuje, jiný dodává energii, další pomáhá léčebným procesům. Minerálů je mnoho druhů, zde se podíváme na ty nejznámější. Další budou v příštím pokračování. Pokud o pokračování nechcete přijít, zadejte si email k odběru novinek.